Monthly Archives: October 2019

Aku Ingin Kembali

Taip padam taip padam. Itulah yang aku lakukan bila buka blog ini. Niat untuk menulis tidak lagi serancak dahulu. Kalau dulu, sehari tidak update macam ada yang tidak kena bagai mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang.

Serius aku rindu dunia blog dulu. Bila online je, aku akan singgah baca dan tinggalkan komen dekat blog orang lain. Lagi best bila ada blog buat contest. Hadiah tak besar mana, tapi aku tetap masuk dan ramai gak yang lain masuk.

Tapi semenjak aku delete database blog ni dan kembali menjadi seperti baru, semangat untuk update turut terpadam sama dengan database tu. Menyesal gak kenapalah aku padam macam tu je. Kenapa aku tak simpan dulu baru padam. Hadoiii

Mulai hari ini aku tanamkan dalam hati untuk selalu update. Tak kesahlah tentang apa pun. Kalau terlalu fikirkan apa nak diupdate dalam blog ni, takut malas jadi mengacau pula kan.