Category Archives: Hanya Aku

2019

Selamat datang tahun baru. Rindu pula untuk tulis kat sini. Rasa kosong je lepas aku padam database yang lama 4 tahun lepas. Masa tu tak fikir panjang, aku padam segalanya. Dalam kepala otak lantaklah apa nak jadi, jadilah. Ni sekarang baru menyesal tak sudah.

Sempena tahun baru ni, ada gak niat untuk hidupkan balik blog ni tapi tengoklah dulu keadaan macam mana. Niat asal nak buat satu post setiap hari, tapi kalau keadaan tidak mengizinkan seminggu sekali pun jadilah kan. Tak kan nak biar bersawang je sampai bila-bila kan. Tiap bulan aku bayar apa untuk hosting, rugi kalau tak guna sebaik boleh.

Lama tinggal blog, sampai nak tulis pun rasa kekok. Terkejut aku tengok interface baru kat wordpress ni. Banyak kena belek balik ni.

Setakat itu sahaja kot untuk coretan pertama tahun 2019 ni. Semoga tahun ni aku mampu untuk tulis lebih banyak lagi dari tahun lepas. haha.