Orang Tua Ini Nampak Gatal, Tapi Dia Memang Power

BlogGirlsMinyak guna-guna apa yang pakcik ni gunakan hingga dia mampu kumpulkan 200 blogger perempuan dalam satu group facebook kurang dari 24jam? Aku harap pakcik ni dapat kongsikan minyak guna-guna yang dia gunakan itu kepada aku kelak. Aku tengok pun boleh menyirap, sekali 200 dia sapu habis tanpa meninggalkan sedikit pun untuk jejaka melayu terakhir yang lain termasuk aku.

Group yang pakcik ni buat adalah khas untuk blogger wanita yang ingin menghasilkan duit dari blog yang mereka buat. Tak kan buat blog kosong macam tu kan. Sedikit sebanyak pasti terlintas dalam hati sanu bari ingin dapat duit dari blog. Tak kesahlah blog pasal apa pun. Pasal korang makan durian ke, pasal gambar selfie guna monopod ke, janji blog.

Kepada wanita yang terlewat untuk sertai group pakcik ni, bolehlah bagi ayat manja sikit supaya dia masukkan korang dalam group dia tu. Bukan senang orang zaman sekarang buat group untuk kongsikan cara buat duit dari blog. Inilah peluang korang.
————————————————————————————————————————
Sedikit cerita tentang liga juara eropah, tahniah diucapkan kepada Real, Bayern, Chelsea dan Atletico Madrid sebab berjaya ke pusingan separuh akhir. Jadual perlawanan separuh akhir akan diumumkan nanti. Mulai musim ni, sistem dia dah lain sikit berbanding sebelum ini. Kalau sebelum ni jadual dah siap awal bermula pusingan ke-2 lagi. Tapi sekarang kena cabut undian bagi setiap pusingan.

Ramalan aku mungkin Real akan berdepan dengan Chelsea manakala Bayern bertemu Atletico. Kita tunggu sahaja undian nanti.

2 Replies to “Orang Tua Ini Nampak Gatal, Tapi Dia Memang Power”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *