Itulah gaya hidup terkini orang yang tinggal di Brooklyn New York. Pantang jumpa benda yang tidak mampu untuk melawan, akan ditendang tinggi melambung hampir menggapai awan-awan di langit. So, kepada mereka yang bercadang untuk berpindah ke sana, sila gubal kembali rancangan anda agar tidak menyesal dikemudian hari.

Apa yang sebenarnya yang terjadi adalah, seorang remaja yang menendang seekor kucing tanpa rasa belas kasihan. Kucing tersebut melambung setinggi 2m diudara. Aku tak pasti samada kucing tersebut hidup lagi ataupun tidak. Kalau hidup, mesti ada patah disana sini. Jika dilihat dari pandangan fizik berkenaan daya yang dikenakan terhadap kucing tu, mau nya patah 1001 (sambil nyanyi lagi Shila Amzah).

Remaja lelaki yang menyepak kucing ni bernama Andre Robinson yang berusia 21 tahun. Kebodohan beliau dan rakan-rakanya terserlah bila video rakaman aksi ala-ala Ronaldo itu di upload ke laman sosial Facebook.

Aku dengar cerita dah kena tangkap. Eloklah, dari terus menyakiti makhluk yang tidak bersalah.Kalau Takut Ditendang Tinggi, Jangan Pergi Ke Brooklyn

2 thoughts on “Kalau Takut Ditendang Tinggi, Jangan Pergi Ke Brooklyn”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *